Hallo Hoogland!

 • Ruime tuin met natuurlijke uitstraling
 • Lichte groepen met een rustige, huiselijke sfeer
 • Ruime speelhal voor gezamelijke activiteiten

Welkom bij ons kinderdagverblijf! Hier hebben we aandacht voor elk kind in de groep. Afgestemd naar de behoeften van elke leeftijdsgroep spelen we samen en leren we van elkaar. Elk kind mag ontwikkelen op zijn eigen, unieke manier. 

We spelen het liefst elke dag buiten, waar we kennismaken met alle seizoenen en vrij kunnen ontdekken en experimenteren. Er is veel aandacht voor de natuur, leven met de jaargetijden, zelf groenten kweken (en eten), knutselen met materialen uit de natuur of stampen in de plassen.

Dit maakt ons uniek

Ruime tuin

Je vindt hier een apart gedeelte voor baby’s en peuters om te ontdekken, te klimmen en klauteren. Er zijn zandbakken, verstopplekjes en er is ruimte voor moestuinactiviteiten.

Lichte groepen

We maken gebruik van ruime, lichte groepen met een rustige, huiselijke uitstraling. Centraal is er een grote speelhal, waar kinderen alle ruimte hebben voor bewegingsactiviteiten of samen te kunnen spelen.

Speelhal

Het kinderdagverblijf kan hier verschillende bewegingsactiviteiten en bijzondere (groepsoverstijgende) activiteiten organiseren, zoals de Nationale Voorleesdagen.

Algemene informatie

Hamseweg 39
3828 AA  Hoogland
0346 214323

Vestigingsmanager Dagmar de Ruijter
06-44600017
[email protected]

LRK nr: 643754738

Oudercommissie: [email protected]

We zijn geopend op werkdagen van 07:30 tot 18:30 uur, 52 weken per jaar.

Om continuïteit in de groepen te waarborgen, heeft het onze voorkeur dat je je kind tussen 07.30 en 09.00 uur brengt (zodat de groep gezamenlijk aan het dagritme kan beginnen) en tussen 16.00 en 18.30 uur weer bij ons ophaalt.

We zijn gesloten op:

 • Nieuwjaarsdag
 • Bevrijdingsdag
 • Hemelvaartsdag
 • 2e Paasdag
 • Koningsdag
 • 2e Pinksterdag
 • 1e Kerstdag
 • 2e Kerstdag

Op 24 en 31 december sluiten wij om 17.30 uur.

Bovendien hebben we hebben één keer per jaar een studiedag, waarop al onze locaties gesloten zijn.

Op het kinderdagverblijf hebben we horizontale groepen: kinderen van dezelfde leeftijd zitten in een vaste groep. Zo kunnen we het beste rekening houden met de verschillende ontwikkelingsstadia van de kinderen: 3 babygroepen en 3 peutergroepen.

Iedere groep heeft minimaal 2 slaapkamers, waar ieder kind een eigen bed heeft. Op de babygroepen is er de mogelijkheid om buiten te slapen.

Eén van de babygroepen bevindt zich op de eerste verdieping en heeft toegang tot een ruim dakterras.

Deze locatie beschikt over het keurmerk Groen Cement en heeft bevlogen Groen Cement-metselaars.

In opdracht van de gemeente inspecteert de GGD jaarlijks of we voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Hier vind je het meest recente inspectierapport.

Wat ouders zeggen