Pedagogisch medewerker Flex

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt in de kinderopvang! Je biedt de kinderen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Je ondersteunt op verschillende ontwikkelingsgebieden en helpt hen de wereld en hun eigen talenten te ontdekken. Je voelt je verbonden met de kinderen, hun ouders en collega’s en staat voor de kwaliteit van onze opvang. Samen met je collega’s sta je klaar om kinderen te motiveren, inspireren en uit te dagen. Je weet overzicht te houden, structuur aan te brengen en rust te bewaren op de groep.

Wat bieden wij je?

  • Inspirerende werkomgeving: Onze BSO’s en KDV’s zijn inspirerend en voelen net als thuis. De ruime binnen- en buitenruimten nodigen je uit om je talenten in te zetten;
  • Uren op contract: een contract van 27-36 uur per week (eventueel minder uren bespreekbaar);
  • Contractduur: 12 maanden met uitzicht op verlenging van de overeenkomst.
  • Een salaris in schaal 6, conform de CAO kinderopvang tussen de €2577 – €3541 plus vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding. We vergoeden je reiskosten als je verder dan 2 km van de locatie woont;
  • Fietsplan. TringTring! Zo spaar je je portemonnee en het milieu;
  • Professionele en persoonlijke ontwikkeling. Jij leert elke dag iets nieuws bij BenBelle. Wij faciliteren hier graag in. BenBelle vindt ontwikkeling belangrijk en organiseert momenten voor pedagogische verdieping;
  • Ook staan er online trainingen voor je klaar om in jouw tijd je kennis over de ontwikkeling van het kind uit te breiden, te toetsen met een officieel examen en af te ronden met een certificaat.
  • BenBelle cultuur. Bij ons werk je in een prettige, open sfeer waar je jouw passie kwijt kunt. Je werkomgeving is inspirerend, maakt dat je je thuis voelt en nodigt uit om je zelf te laten zien. De open houding naar elkaar nodigt uit te delen wat je op je hart hebt.
  • Vakantiedagen. Bij een volledige werkweek krijg je 144 uur vakantie per kalenderjaar. Daarnaast krijg je 66 uur extra (bovenwettelijk) vakantieverlof per kalenderjaar.
  • Eindejaarsuitkering. In december van ieder kalenderjaar wordt de eindejaarsuitkering uitbetaald.

Wie ben jij?

  • Jij hebt van nature een gezonde dosis energie en positiviteit! Het belangrijkste is dat je initiatiefrijk en positief bent. Je hebt zichtbaar plezier in je werk, je werkt graag samen binnen een team en hebt liefde voor je vak. Ook ben je een kei in het bedenken en organiseren van passende activiteiten.
  • Je hebt een afgeronde opleiding. Je bent in het bezit van een voor de BSO gekwalificeerd MBO3, -4 of HBO diploma. Ook heb je of ben je bereid tot het behalen van een EHBO cursus en BSO-bus certificaat.
  • Ervaring als pedagogisch medewerker is een pre. Je bent enthousiast, open en leergierig.

Over BenBelle

BenBelle Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met een duidelijke visie. De kernwaarden aandacht, acceptatie, vertrouwen en verbinding vormen het uitganspunt voor deze opvang.

We hebben drie locaties in Amersfoort/Hoogland met ruime panden die omgeven zijn door grote tuinen. De tuinen zijn verdeeld in een babytuin, een dreumes- en peutertuin en een tuin voor de BSO. We gaan het liefst elke dag naar buiten!

De locaties hebben opvangplekken voor kinderen van verschillende leeftijden. Per locatie zijn er 3 babygroepen voor kinderen van 0-2 jaar en 3 groepen voor kinderen van 2-4 jaar. Daarnaast is er ook een BSO die ruimte biedt voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Interesse gewekt?

Heb je interesse in een baan als Pedagogisch Medewerker bij BenBelle? Of heb je vragen en wil je graag meer informatie?  Neem dan contact op met Michelle, onze recruiter. Je kunt haar bellen of appen op 06-27031522.