Hallo Vathorst!

 • Royale tuin met natuurlijke uitstraling
 • Lichte groepen met een rustige, huiselijke sfeer
 • Een grote speelkelder voor bewegingsactiviteiten

Welkom bij ons kinderdagverblijf! Hier spelen we het liefst elke dag buiten, waar we kennismaken met alle seizoenen en vrij kunnen ontdekken en experimenteren. Er worden activiteiten gedaan en in de moestuin(bakken) wordt samen met de kinderen groente gezaaid, gekweekt en geoogst.

We hebben aandacht voor elk kind in de groep. Afgestemd naar de behoeften van elke leeftijdsgroep spelen we samen, ontdekken we en leren we van elkaar. Elk kind mag ontwikkelen op zijn eigen unieke manier. 

Dit maakt ons uniek

Ruime tuin

Hier is een apart gedeelte voor baby’s en peuters om te klimmen en klauteren. Er zijn zandbakken, verstopplekjes en ruimte voor moestuinactiviteiten.

Lichte groepen

De groepen zijn ruim en gezellig ingericht. Door het kleurgebruik is de sfeer hier rustig en huiselijk. De gezellige hoekjes nodigen uit tot spelen.

Speelkelder

Hier kunnen door het kinderdagverblijf bewegingsactiviteiten en bijzondere (groepsoverstijgende) activiteiten gedaan worden, zoals de Nationale voorleesdagen.

Algemene informatie

Mont Blanc 2
3825 AH  Amersfoort
0346 214323

Vestigingsmanager Mirjam Stevens
06-19037767
[email protected]

Assistent leidinggevende Iris de Gans
06-81958778
[email protected]

Oudercommissie: [email protected]

We zijn geopend op werkdagen van 07:30 tot 18:30 uur, 52 weken per jaar.

Om continuïteit in de groepen te waarborgen, heeft het onze voorkeur dat je je kind tussen 07.30 en 09.00 uur brengt (zodat de groep gezamenlijk aan het dagritme kan beginnen) en tussen 16.00 en 18.30 uur weer bij ons ophaalt.

We zijn gesloten op:

 • Nieuwjaarsdag
 • Bevrijdingsdag
 • Hemelvaartsdag
 • 2e Paasdag
 • Koningsdag
 • 2e Pinksterdag
 • 1e Kerstdag
 • 2e Kerstdag

Op 24 en 31 december sluiten wij om 17.30 uur.

Bovendien hebben we hebben één keer per jaar een studiedag, waarop al onze locaties gesloten zijn.

Op het kinderdagverblijf hebben we horizontale groepen: kinderen van dezelfde leeftijd zitten in een vaste groep. Zo kunnen we het beste rekening houden met de verschillende ontwikkelingsstadia van de kinderen. We hebben maximaal 88 kindplaatsen, verdeeld in 6 groepen: 3 babygroepen en 3 peutergroepen. 

Iedere groep heeft minimaal 2 slaapkamers, waar ieder kind een eigen bed heeft. Op de babygroepen is er de mogelijkheid om buiten te slapen.

Deze locatie beschikt over het keurmerk Groen Cement en heeft bevlogen Groen Cement metselaars.

In opdracht van de gemeente inspecteert de GGD jaarlijks of we voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Hier vind je het meest recente inspectierapport.

Wat ouders zeggen