Studenten Bijbaan

Over het werk

Je gaat aan de slag op één van onze gezellige locaties in Amersfoort/Hoogland, waar je kinderen van verschillende leeftijden begeleidt in hun dagelijkse avonturen.

Afhankelijk van je studievoortgang kun je aan de slag op onze buitenschoolse opvang (BSO) met minimaal 50% van je studiepunten, of op ons kinderdagverblijf (KDV) wanneer je 75% van je studiepunten behaald hebt.

Wat je werk nog leuker maakt? De vrijheid en ruimte om creatief te zijn! Van knutselen tot buitenspelen en van voorlezen tot het begeleiden van spontane ontdekkingsmomenten in de natuur – bij BenBelle staat de beleving van het kind centraal. Jij speelt daarin een belangrijke rol door mee te werken aan hun plezier en ontwikkeling.

Met onze flexibele werkdagen kun je je werk perfect afstemmen op je studie. Of je nu ’s ochtends, ’s middags of na schooltijd beschikbaar bent, wij kijken graag met je mee naar een passend rooster zodat je genoeg tijd hebt voor je colleges en tentamens.

Wij bieden jou

Werken bij Kinderopvang BenBelle betekent meer dan alleen een bijbaan. Het is een kans om jouw theoretische kennis meteen in de praktijk toe te passen en waardevolle ervaring op te doen in een gezellige, professionele omgeving. Wat mag je van ons verwachten?

  • Een uitstekend salaris conform de cao Kinderopvang;
  • Aantrekkelijke extra’s zoals een gratis sportabonnement bij SportCity en korting op jouw zorgverzekering.
  • Waardevolle praktijkervaring: bouw aan je CV terwijl je werkt in een omgeving waar je jouw studie direct kunt toepassen.
  • Flexibele werkdagen: we begrijpen dat je studie voorop staat. Bij ons kun je werk en studie moeiteloos combineren.
  • Prachtige locaties: werk in een mooie omgeving met veel buitenruimte, waar je echt het verschil kunt maken.
  • Leuke collega’s: je komt terecht in een warm team van ervaren pedagogisch medewerkers die je graag alle kneepjes van het vak leren.
  • Onze kernwaarden: bij ons staan Aandacht, Acceptatie, Vertrouwen en Verbinding centraal met de kinderen, elkaar en de ouders.
  • Investering in jouw toekomst: we bieden trainingen en begeleiding zodat jij je professioneel kunt ontwikkelen en ervaring opdoet in het werken met kinderen.

Wie ben jij?

Ben je klaar om jouw studie te combineren met een leuke, leerzame bijbaan? Bij BenBelle Kinderopvang zoeken we studenten die:

  • Een hbo- of wo-opleiding volgen die aansluit op de kinderopvang.
  • Met minimaal 50% van hun studiepunten al kunnen starten bij onze BSO.
  • Als je 75% van je studiepunten hebt behaald, kun je ook aan de slag op ons kinderdagverblijf (KDV).

Klaar om de stap te zetten?

Wil jij tijdens je studie werken in een omgeving waar je echt iets kunt betekenen voor kinderen en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen? Wacht dan niet langer!

Solliciteer nu en ontdek hoe jij je naast je studie kunt ontwikkelen bij BenBelle Kinderopvang.

Heb je nog vragen?

Solliciteer direct! Nog vragen? Neem dan contact op met Michelle, onze recruiter. Je kunt haar bellen of appen op 06-27031522.